Perfekt helg !!!!!!

2014-01-26 - 21:51:39
Sjukhus

2014-01-21 - 00:31:23

Va på sjukhuset idag , handen på hjärtat.. Fan va ont det gör! Jag önskar att jag kunde göra allting bra igen!! Ibland är livet riktigt vidrigt, så orättvist och så fruktansvärt jävla jobbigt!!!!!!! Om ni frågade mig innan detta hände hade jag 1000 önskningar, nu en och det är att göra en väldigt viktig människa i mitt liv frisk!!!!!!!!  ;'( just nu känner man sig så fruktansvärt värdelös , jag vill verkligen kunna göra något men det är helt omöjligt!   

Snälla älskade du, va stark och kämpa vidare!!! Vi kämpar med dig<3

Jag ber en bön

2014-01-19 - 02:42:54

Klockan är HALV 3 .. Varför sover jag inte? Har jobbat hela veckan ..och dessutom har jag jobbat kväll idag och igår .. Ja borde sova .. Ska upp tidigt till stallet imon och sen ska jag till Nässjö!! Men jag kan inte somna , denna dag har vart ett rent helvete , inget har gått bra absolut ingenting !!


Denna vecka har inte vart en bra vecka, en väldigt närastående har hamnat på sjukhus , på måndag får jag äntligen hälsa på! Men jag vet att de kommer göra ont i hjärtat , så fruktansvärt ont ! Ja vill inte se någon ha ont ,må dåligt eller liknande! Jag vill blunda för de stunder !  Men jag vill så gärna hälsa på o träffas nu när de är någorlunda bättre!    Livet är oträttvist, så fruktansvärt orättvist! 

Jag ber en bön för jag vill inte att du ska dö<3


Godnatt😔


jag älskar dig även när du hatar mig.

2014-01-11 - 16:05:15

För när solen inte skiner mer och regnet bara faller ner då vill jag vara brevid dig, du är det finaste som finns du är det vackraste jag vet och när evigheten tagit slut och ingenting är som förut då vill jag hålla din hand ,för jag älskar dig även när du hatar mig.

Jag har så mycket att berätta, så mycket att ge, innan mitt liv tar slut så ska världen få se, Att jag gått igenom mycket, och så ofta fallit ner, men ändå rest mig upp till toppen och då gett mycket mer och sen jag träffat dig, har mitt liv blivit bra, du är så underbar , ja bättre än choklad. Så varje leende jag ger, är för ditt leende jag ser
och skulle jag bli ledsen är du ändå där brevid mig, som en ängel ifrån ovan ska jag leda dig genom livets mörka gränder, de som svartast är, du har gjort mig så kär!


 
 

Livet

2014-01-11 - 11:39:06

Livet har bjudit på väldigt fina dagar!!  Börjar dagen med godaste kvarg , sedan stallet och senare träning! Tro de eller ej men har köpt gymkort på ett år de ni!!!  Har även börjat jobba i kassan vilket betyder mycket jobb!! Överlycklig!!  Tobias och jag ska kolla på en lägenhet imon med,skojsigt :)!!  Ni hör att livet är på topp nu!! Ikväll blir det mys med min andra halva!!   RSS 2.0