Styrka kommer inte från att vinna. Din kamp utvecklar din styrka. När du går igenom svårigheter och beslutar att inte inte ge upp, det är styrka.

2012-03-31 - 09:25:03

Vaknade redan vid sju , svin pigg! Så har duschat och ska nu äta lite frulle nu. Sen ska ja börja städa och fixa allt.Ja just nu har ja inget mer o skriva. Så ha de fint så hörs vi sen puss!

bioooo

2012-03-30 - 18:17:47

Ska äta något och sen dra iväg för lite bio! Kanon mysigt faktiskt.
Red ju förut och det gick helt okej. Testade martingal på henne idag för första gången. Hon har börjat höja huvet och slänga med det så bästa sättet antar jag. Men klättrade med henne iaf. Sen Galopperade ja på åker. Först lyssnade hon absolut ingenting på mig. Så jag gjorde övningar. Efter det lyssnade hon skit bra. Tror jag måste börja göra övningar varje gång ja rider för att hon ska lära sig. . När ja vill att hon ska stanna ska hon göra det. När jag vill att hon ska trava ska hon det. Inte 6 meter efter utan när jag säger till. Största problemet med russin är o stanna och det är nog det egentligen som är absolut viktigast och kunna i det flesta situationer. Men men. De ska no bli bra Ni får ha en kanon fredag! Puss


If you hurt me with the truth, don't comfort me with a lie.

2012-03-30 - 07:58:48

kommer inte ha tid o blogga sen såå. Om en kvart ska ja sticka iväg till körskolan för att gå riskettan.
Sen får ja vänta någon timma på bussen sen ta den , rida en sväng på finaste . Efter de så står det bio med finaste syster på schemat. Sen så ska ja bara chilla. Imorgon ska ja rida , fixa och städa vid 5 kommer fooolket! Sååjaappp. Ha de fint PUSSS!


tatttooooo

2012-03-29 - 21:17:22

varken haft tid eller ork att blogga. Igår jobbade ja bara till 10:00 sedan drog ja iväg till nässjö med lina o rikard.
först va de inte planerat att ja skulle tatuera mig men sen helt plötsligt blev de det. Men tyvärr tatuerade han bara på de som är över 18 .. utan undantag. Så de va riktigt synd. Men ska göra det v 16 iaf :D I höst ska ja även göra en annan tatuering. Tillsammans med min syster. En fjäder på sidan .. så den kommer gå på runt 1500 men de är den absolut värd.  Oh den som ja ska göra nu då kommer gå på 800-1000 :- beror på vart ja ska tatuera mig och hur många pauser ja ska ta. Så den kan ju bli dyrare. vi får helt enkelt de:D! Red även en sväng igår med , dressyrpass i paddocken blev det. Ibörjan skulle hon BARA galoppera. Men efter att ja jobbat henne ett tag på en volt i form både i skritt och trav blev hon lugnare. Tog även några små skutt i paddocken. Vädret va ju sämst iaf. Blåst och spööregn. Va helt dyngsur sen. Idag har jag jobbat och handlat med mammi till  lördag. kommer nog bli as bra. Ehm imorgon blir det ingen skola .. ska till körskolan. fettnaaajs. O nästa vecka ska ja på teorilektion. O lördag ska ja umgås med fina klasskompisar. och söndag ska ja kanske tävla . vet inte ännuuuu!! Jaja men jag ska iaf hoppa in i duschen nu och sen kolla på BB . Ha de fint puss. 

drar mig mot tåget!!!:)

2012-03-27 - 07:59:16

nu väntas skola till typ halv 3 eller något. vi hörs! puss

dedär med körkort.

2012-03-26 - 21:13:30

hejhoppp. Gud va duktig jag varit. Suttit och pluggat körkort sen klockan 6! Så nu har jag gjort klart hela studiehäftet. Vilken jävla tid det tog. Men klar nu iaf! Skönt .. Men ja har lärt mig en heldel. O de är ju huvudsaken. Nu ska ja pilla i mig någon macka , har inte hunnit äta eller något.. Bara suttit med körböckerna. Kommer nog somna rätt så skönt sen skulle ja tro. ohh längtar redan till sängen.. Imorgon står modevisning på schemat. jag ska kolla alltså.. Onsdagen är ännu oklar hur ja ska göra. Nää måste dra mig till köket nu. PUSS

Being happy doesn't mean everything is perfect, it means that you have decided to look beyound the imperfections

2012-03-25 - 19:19:23

Hej nu är jag här igen.
Red en sväng med hanna och Linda förut. Russin va lite töntig när hon skulle gå förbi en transport med en häst i. Så hon sprang rätt på mig och jag fick hoppa över stockar och springa som vet inte vad. Men rev mig lite på benet bara.. Så det är lite svullet men vad gör det liksom! Ja överlever de. Sen när vi skulle gå in i stallet sprang hon rätt på mig igen.. hon blev rädd för en bal. Ridturer i sig gick la okej. Hon drog väldigt mycket så jag kunde inte galoppera när de andra skulle galoppera i skogen. Lindas häst va tvungen att va först och de måste russin med. Men ja gick efter linda. Så jag skritta faktiskt. Inte likt mig. Men jag ville inte att det skulle bli någon tävling.. För när russin sticker så får jag verkligen inte stopp på henne. På så sätt kan de ju bli lite skumt om någon bil kommer eller så. Nästa gång ja rider ska ja testa martingal på henne.Men på hemvägen iaf fick russin trava först så då va hon nöjd. Haha. Åt lite våfflor förut och kollade på herr bandy! Men kollade dock inte klart. Nu ska jag städa .. de ser förjävligt ut här. haha.
larvig bild. höhö!

Life's not about people who act true to your face, it's about people who remain true behind your back.

2012-03-25 - 12:39:42

nuuu ska ja äntligen få träffa älskling , på söndagar brukar jag alltid klättra med henne.Men idag tänker jag inte göra det , så fint väder så ja tänker faktiskt rida ut en sväng! otroligt härligt.Alltid skönt att få komma ut och tänka igenom allt och inse att livet är bra härligt!  Denna vecka händer absolut inget speciellt , eller på fredag har jag riskettan så slipper skolan. YES! Något börjar få mig att tycka mindra om skolan , börjar helt enkelt tröttna! Beror nog på att jag inte har den tid till det jag vill , sitta och pendla spendera tid på saker jag egentligen kanske inte vill . Men det är en annan femma. Snart är skiten slut och då har jag mer tid till saker jag vill göra. NÄÄ NU SKA JA TA MIG EN MYSTUR PÅ VÄRLDENS FINASTE OCH BÄSTA. MIN ÖGONSTEN♥ lyyycklig tjeeej!

SM-GULD TILL TRANÅS BOIS F19! GRATTTIIIIIIS!

2012-03-25 - 11:59:37

HEJDÅ NU DRAR JA TILL UPPSALA!!!

2012-03-24 - 10:48:42

There's a good chance that you don't like me. But an ever better chance that I don't care.

2012-03-23 - 17:32:33

dagen började åt helvete.. försov mig 1½ timme.. sen tappade ja leverpastej på golvet och förstörde bellas och min tonfiskröra. Jag kom iaf ihåg att be om ledighet. Jaja.. gick tidigare från skolan också.. för att åka med min ninnis till vetrinären där de klippte hans tänder och kollade i hans mun. Ska tillbaka i maj för att kolla om såret har läkt fint.

Sen har jag ridit en sväng med , otroligt skönt väder. så tog två rundor i en smäll ;) !Russin va rätt duktig idag tycker ja allt , skenade lite med mig i skogen , lyssnade kanske inte så bra och sen va hon extremt rädd för stenar , rötter & stubbar. men annars.. helt okej ;)! hah sen fick hon iaf galoppera av sig i backen.HEj vad det gick .. ohh man kan ju inte annat än o älska henne . Imorgon drar jag iaf till uppsala , kan bli skönt att komma ifrån också.
Pratade med hanna idag med.. angående fälttävlan , riktigt pepp på det faktiskt. så kanske borde ta ett dressyr pass snart ;) haha!  Aja förövrigt är livet bra , + går till min vackra russin som alltid får mig att skratta och ett stort äckligt minus går till folk som aldrig kan va glada för andras skull.. som alltid ska komma med äckliga, onödiga kommentarer och folk som aldrig kan ge tillbaka. Ska duscha nuu och sen mysa med familjen. ha de fint :)


mot..

2012-03-23 - 12:21:02

Mot vetrinären...

Do you ever feel you've become the worst version of yourself?

2012-03-22 - 17:27:45

jobbat klart nu , ska kolla på BB nuu.. råkade somna igår.. haha!
Vart hos körskolan en sväng idag , bokat in teorilektion och Riskettan så ska ta ledigt från skolan. skapligt sköönt.
mohahha! Aja sen ska ja iaf plugga köörkort o laga godmat. Ha de fint puss..

Don't be disappointed if people refuse to help you. Because of them, you did it yourself.

2012-03-21 - 21:13:39

imorgon väntas jobb 7-16 .. sen köörskolan.sååå nu ska ja lägga mig i sängen ..trött som ett as .. men Bb börjar ju snart .. eller?! 45 min yesssssss....Men aja snart helg, ska bli otroligt skönt faktiskt.. som vanligt hihi. har absolut inget intressant o berätta.. Gooodnatt på er!



lycka.

2012-03-21 - 15:53:14

jobbat klart för idag ,en heldag med malin sen är man slut.. haha näärrååå! 
Nu ska ja leta rätt o skriva ut två stycken tatueringar.. nästa vecka ska lina tatuera sig och jag ska följa med och visa upp min tatuering för honom osv.. Sen veckan efter ska jag göra det. aahhhh skapligt nervööööös!!! skulle gjort de nästa vecka men mammi kunde inte följa med såå får ta de veckan efter. :D Nää nu ska ja baka o mysa ute i värmen. ha de fint puss.

snälla vänner man har........♥

2012-03-19 - 18:21:06

you need to leave.

2012-03-18 - 22:39:52

helgen har vart kanon bra ,igår spenderades kvällen & natten med sara. vi hade en liten filmkväll. kollade på 2 riktigt bra filmer & en lite mindre bra film :)  Klättrade även med russin idag , gick kanon bra. o sen kollade ja på när hanna och linda hade hopplektion för ellen :) ! Mina planer va idag också att ja skulle ut o springa. men mitt knä va inte riktigt lika taggad som jag.. så blev inget med det..Igår när ja hade hoppträning så drog russin iväg precis innan ett hinder så mitt knä fick en rejäl smäll av hinderstödet. Men jag överlever de med :) aja ska sova nuu godnatt.


En mening utan ord.

2012-03-18 - 19:50:04

Från ditt hjärtas röst för det du tror på .. vi finns på samma jord. Föddes vi till varsin värld.En känsla utan ord, Ett paradis som ingen rört , Där kärlek lever i allt ..Ett enkelt liv i fred och ro.Går vi tyst i spår som tiden visar , vi finns på samma  jord. föddes vi till skilda liv. En mening utan ord.

Från ditt hjärtas röst för det du tror på .. vi finns på samma gjord. Föddes vi till varsin värld.
En känsla utan ord, Ett paradis som ingen rört , Där kärlek lever i allt ..Ett enkelt liv i fred och ro.
Går vi tyst i spår som tiden visar , vi finns på samma  jord. föddes vi till skilda liv. En mening utan ord.

myyyskväll på landet♥

2012-03-17 - 17:27:07

ska hoppa in i duschen sen spendera natten på landet , favvo stället♥
Myskväll med sara och sen kanske hanna är med på ett hörn med hah.. vem vet. istället cykling imorgon så springer ja en sväng, kan behövas;) ha de fint pusss

When life gives you a hundred reasons to cry, show life that you have a thousand reasons to smile

2012-03-17 - 15:26:25

Hejheeej haft hoppträning idag , gick faktiskt kanon bra! 
Såklart gjorde hon sina små bus & hon va som vanligt kanon pigg vilket som gillas väldigt mycket.
Idag hoppade vi iaf bana. 75-85 låg hindrerna på. Hanna och ja va förberedda på att hon skulle nita hindrena med däck på,  men hon älskade att hoppa över dom. Hon bara flög över. I slutet började hon små bråka lite , lite trött och gjorde sina russin stopp. Men förövrigt väldigt nöjd med hoppträningen.När hanna red lola fixade ja höt , öste ner alltså. O hanna o jag hjälptes åt med de andra stall sysslorna. Gick även bra med min träning med.
Nuu ska magen få sig lite mat. Ha de fint puss.

hoppträning.

2012-03-17 - 10:25:06

vaken nuuu , ska äta lite frullebulle.. fruktsallad med andra ord höhö. sen ska ja träna , fixa stallet och sen står hoppträning på listan kommer säkert gå kanon. Longerade russin igår ,lite trögfattad va hon när hon skulle börja trava , men de gick bättre när hon kom igång lite.. Sist jag red var hon helt knäpp , jag kunde inte hålla i henne.. hon bara skenade iväg för mig , ja kunde verkligen inte stanna henne.. o sen är hon inte bilsäker heller så man vet ju aldrig vad hon göra om de kommer en bil.. kan ju sluta tragiskt... Men hon va hel galen då.. och lola hade också vart de då.. hon hade longerat i paddocken och då hade lola hoppat över staketet. galningar alltså.
Nä nu måste ja skynda mig lite! puss

daaag!

2012-03-16 - 22:45:48

skolan- Check
träning- Check
Stallet- Check
Ridning Cheak
Bb- snart Check
Sova snart Check.

Imorgon väntas hård träning , ska bli riktigt fint.
Sov gottpuss!

we are one!

2012-03-16 - 21:54:17

I'm begging you,  Let everything turn out good. For you know better than I. I hesitated a moment ,but now I've made up my mind.I'm wandering now , the road you've planned for me. I was feeling so weak , but you have give me the strength to face sorrows in my life. I saw one cloud at the dark blue sky , A bird that I couldn't follow. But it was you who gave it two wings ,  These wings carry me.

Jag älskar dig fruktansvärt mycket älskling♥


The more wind, the higher you can let your dragon fly

2012-03-15 - 23:09:21

hejhej , bb är slut för idag och nu ska ja sova.
har kollat på svin snygga piercing smycken till naveln & till de 3 jag ska göra snart. Dom piercade inte där i tranås.
så ska dra till federal någon dag mamma har tid och ta 3 hål. 800 kronor fattigare ..buuuhuu. Men får ju rabbat för ja tar fler. ett plus i kanten.

imorgon blir det rätt stressigt. Så tar cykeln till stationen o sen cyklar mina 1,6 mil.
sen fixa stallet och rida innan det blir mörkt.

Please open up your eyes ,Help me clear my clouded mind. Won't you tell me that we're gonna be alright , Please save me tonight!

2012-03-14 - 21:50:10

ätit lite soppa såhär dags på kvällskvisten. mumsigt värre. Även gjort min lunchlåda tills imorgon.
Mumsig sallad blir de då. O sen ätit lite nyttig fruktsallad med.Haha ;)!
Skulle egentligen kollat på bandy vid 8 men den blev flyttad.. till vetlanda .. pgd av dålig is här.
Aja men får iaf se en sista match den 24 mars då vi ska åka upp till uppsala för de är sm final. Förhoppningsvis går de bra för doom , vi får iaf hoppas så. Nä nu ska ja krypa ner undertäcket och bara chilla. Galet skönt. Vi hörs imorgon pusss...

INGEN ÄR SÅ BLIND SOM DEN SOM INTE VILL SE.

2012-03-14 - 19:43:48

jobbat klaaart.

2012-03-14 - 15:40:25

slutade 3 idag , härligt härligt. En heldag med mongomalin! ;) 
de har gått kanon bra & jag har haft skit kul. Nu taggar ja om till en ny jobbdag imorgon.
Nä nu ska ja dra mig till willys , köpa lite grönsaker och frukter så jag kan göra en nyttig sallad till lunch och till efterrätt fruktsallad. Mumsigt värre. Ha det fint puss:)

myyyys!

2012-03-13 - 20:15:43

efter ett x antal månader står nu våran splitters nya bil på garage uppfarten.
Mamma och pappa har vart och hämtat den i Jönköping , vit och fin med glastak.. lite småläskigt.riktigt skön o åka med stort utrymme & går extremt tyst.. Kommer dock aldrig vilja köra den.. de vågar ja inte. haha .. Nä nu ska ja kolla på bandy tillsammans med familjen.  Myyys :) hörs sen puss

Det krävs mer mod att ge sig iväg, än för att stanna

2012-03-13 - 15:41:57

godaaa frukter , havregryn , linfrön , russin & morötter. 
efter 1,6 mils träning & ett fartfyllt ridpass så är jag värd att få slöa med nyttiga saker framför tv:n mums!
ha de fint puss

Goodnatt :)

2012-03-12 - 21:42:28

väntar på att BB ska börja , imorgon ska ja ta en häärlig sovmorgon , ska bli underbart.
sen kanske pierca mig faktiskt , 3 stycken.spännande.;)  Sen ska ja rida o tränaaa ;)
chilldag om man säger så ;) finns inte så mycket o säga är typ helt slut , va hemma halv 7 från skolan. segt men hade inget val. lektion fram till 5 jobbigt värre. men funkade. nää men ha de bra puuss:)

Ibland måste man vara ifrån varandra för att förstå att man hör ihop♥

2012-03-12 - 19:47:37

Något som inte går in i huvudet. , det snurrar runt även att det gått allt för många månader så förstår jag inte. Intalar mig själv att jag ska få träffa dig imorgon , gå en sväng och få känna den trygghet som du fick mig att känna. Saknar din lukt , ditt humör och  alla dagar med dig.Även de dagar vi avskydde varandra för vi inte fick igenom våran egna vilja. Jag saknar våra promenader i skogen och hur envisa vi va. Jag saknar att du alltid fick mig att skratta hur dålig dagen än varit. Den glädjen du spred fick alla runt omkring att må så bra.. Vi alla såg hur du kämpade för att klara av dagarna , du hade viljan.. Det var rikitgt jobbigt att se på de sista dagarna hur du va , du kunde knappt gå och låg för det mesta ner .. Hoppas du har det bättre i det blå , jag saknar dig riktigt mycket bästa vän , P.s I love you♥ vi ses vid din grav imorgon!

den som aldrig går vilse hittar inga nya stigar..

2012-03-12 - 07:39:13

A person who falls and get back up is much stronger than the person who never fell.

2012-03-11 - 15:51:06

When you blame and criticize others, you are avoiding some truth about yourself.

2012-03-10 - 18:46:54

hejhejhej. dagens måsten är checkade. träning gick kanon bra , 1,6 mil med bra fart hela tiden o utan att stanna. så är jätte nöjd. tiden kunde dock va bättre. gör ett nytt försök imorgon:D


Ridningen gick också bra , red med hanna :D Russin va rätt duktigt idag , beror nog lite på att hon inte ridit den så rundan så mycket . Men på hemvägen brassade hon på ordentligt.Hon hörde lolas hovar i galoppen och blev lite rädd att hon va precis bakom så då fick hon en jäkla fart. Riktigt tur att ingen bil kom alltså. Men nöjd med turen idag . har endel kvar att träna med henne typ som att hon ska stå stilla när jag säger till henne och hon inte ska sticka iväg för mig och hon inte ska trippa iväg när en annan häst kommer i närheten.


Ah juste övningskörde vid 10 imorse typ, lugnt i trafiken så de va riktigt skönt. Men det gick helt okej.. :)
På tisdag kommer förövrigt vår nya fina bil , ska bli riktigt skönt ;)

Döm mig inte...

2012-03-09 - 23:34:03

Innan du dömer mig ta på dig mina skor.Gå samma gator som jag gått ,bearbeta förlusten av människor jag förlorat...
Orka med alla känslor och alla händelser som jag erfarit... ...
Snubbla på alla sten som jag snubblade på...
Res dig alltid upp igen och gå precis samma liv som jag gjorde...
Efter allt detta kan du döma mig eller mitt liv!! ♥
Döm mig inte förrän du gått i mina skor, förlorat de människor jag förlorat. Döm mig inte förrän du sett livet ur mitt perspektiv, förrän du upplevt det jag har upplevt. Döm mig inte förrän du känt den smärta och den glädjen jag har känt.När du gjort det, okej döm mig då.


att vara stark är inte att falla, utan att ta sig upp efter varje fall

2012-03-08 - 21:36:20

Att vara stark är inte att aldrig falla, att alltid veta, att alltid kunna. Att vara stark är inte att alltid orka skratta, att hoppa högst eller att vilja mest.Att vara stark är inte att lyfta tyngst, att komma längst eller att alltid lyckas.

Att vara stark är att se livet som det är,att acceptera dess kraft och ta del av den.Att falla till botten, att slå sig hårt och alltid komma igen.Att vara stark är att våga hoppas när ens tro är som svagast.Att vara stark är att se ett ljus i mörkret och alltid kämpa föratt nå dit



när alla delar faller på plats.

2012-03-08 - 18:33:17

dagen har gått otroligt fort , trivs kanon bra på Ica :)När ja kom hem va de uppdukat med fruktsallad , glass & choklad. MUMS. Lina och ja kom även fram till att vi ska tatuera oss innan sommaren. Mamma ska självklart med och hon har gått med på det med , utan några problem:D Så vi ska troligtvis göra det i Nässjö! :) Vi ska ringa o kolla med dom lite för de är väntetid. Så snabba puckar. ;) Nä men är jätte glad för det äntligen ska bli av , vet inte riktigt än vart ja ska göra det men de fixar sig :)

Vi ska även åka och kolla på en bil imorgon , pappa jag & lina då. Känns verkligen jätte bra just nu :)
Hoppas att den är bra så lina och ja kan ha egen bil :D Ja ska iaf övningsköra sen när pappi kommer hem får se hur de går:) Men vi hörs sen alltså , puss:D:D

never give up

2012-03-07 - 23:16:21

finns inte mycket o berätta. ska upp tidigt imorgon .. börjar jobba 7! 
de va första dagen idag och ja trivs kanon bra. nöjd med allt.
har fått 5 små vänner på min arm. 5 äckliga små knölar. mysigt? nä inte så värst.
fick även en reaktion idag. behöver ja säga mer? nae godnatt med er. Mina ögon mår bra igen
men ha det fint puss.

will be okay..

2012-03-06 - 18:09:07

Throughout my life: I've loved. I've lied. I've hurt. I've lost. I've missed. I've trusted. I've made mistakes. But most of all, I've learned.

2012-03-06 - 07:37:21

Don't worry about people from your past. There's a reason why they didn't make it to the future

2012-03-05 - 21:43:58

L & N ..Jag saknar er♥

2012-03-04 - 22:58:19

no one knows..

2012-03-04 - 19:17:32

har inte riktigt orkat blogga såå.
men igår red jag och hanna ut en sväng , vi travade en hel runda förutom där de låg is. russin blev lite svettig men det börjar ta sig iaf.  Mockade även stallet o tog ut 5 kärror från boxarna. skapligt jobbigt. fyllde även på amadeus och russins box sen  kom sara ner o fodra lite. Idag va mockningen rätt chill eftersom ja mockade så noga igår. Lolas box va dock lite jobbigare men tog ut en del där och fyllde på med nytt. sen fodra jaaa & gjorde allt som måste göras.. sen öste sara och jag ner hö. sen klättrade ja drygt 25 minuter med russin. de är ju jobbigare än vad man tror.. Har även övningskört idag , det gick rätt bra. Så nästa gång ska ja köra på vägarna . känns helt okej faktiskt :) har bara övningskört 2 gånger. Men antadligen tycker pappa att ja kan köra så bra så ja kan va på vägarna:)!Kom nyss hem , träffat parre en stund .. vi gick o snackade lite. typ :)Så nu väntar jag på att kontoret ska börja sen  BB:) har inte mer o säga nu vi hörs :)puss


I hate how people just assume without knowing the facts first.

2012-03-03 - 17:55:49

If you don't want me to throw up on you, think again before you start talking because I'm allergic to bullshit.

2012-03-03 - 13:00:19

tar mig två härlig tidturer på lola och russin i detta vackra väder.
ibland är liver väldigt bra♥

en resa på tusen mil börjar alltid med ett enda steg

2012-03-02 - 21:49:44

heej , red en sväng med sara förut.. som sagt det händer alltid något när russin är med.Jovars de kom en bil och russin galopperade iväg , fick stopp som tur va. Sen inne i skogen skenade hon iväg och va rätt trippig av sig och väldigt stark(som vanligt) ehm ja sen så stack hon iväg i skogen för mig. dock sprang hon bara iväg några meter och jag kunde fånga henne igen. Ja satt alltså inte på då.. Japp sen har hon ju väldigt svårt med o stå stilla .. så hon sprang på mig ett x antal gånger när ja va på marken.. sen så skenade hon upp för backen..men även där kunde ja stanna henne efter ett tag. Va ska man säga? galet. Men jag älskar henne ändå.Känns lite som att vi två lever lite farligt.. skulle inte alls förvånna mig om jag trillar av någon dag och skadar mig riktigt ordentligt.. Men russin kommer alltid vara bäst , så är det bara. Men iaf för sara gick det rätt bra , bara att lola va lite trög och skulle gå ut på is hela tiden.. inte så smart... Men annars gick det helt okej förutom allt de o lite till som ja inte orkar skriva.. svårt o förklara .. Väntar på att BB ska börja. Imorgon ska ja sova ut och sen ska ja rida en sväng på finaste russin , hoppas på att hon kan skärpa sig lite mer imorgon då;) haha

Ha det fint , puss
jag älskar dig♥

I don’t forgive people because I’m weak. I forgive them because I’m strong enough to know that people make mistakes

2012-03-02 - 14:48:53

kom hem nyss typ , de har vart en helt okej skoldag.. va i butiken så har inget o berätta typ.
ska iaf rida en sväng sen ska även ett papper fyllas i. Ett jääätte viktigt typ.. så det får ja bara inte glömma.
sen ska ja lämna in de till skolan på måndag det får ja inte heller glömma. Shit mycket nu haha!
nä ska byta om o äta lite sen kommer hanni o hämtar mig. grymt skönt med helgen.

PUSSS

Love your haters. They are your biggest fans. Why? Because they keep on wasting time, just to watch your every wrong move.

2012-03-01 - 19:35:31

kom precis hem , gick i skolan till klockan 6 idag.
haft praktiskt prov i 5½ timme... det gick okej. även haft företagsprov idag.

det ska bli riktigt riktigt skönt att bara sätta sig i soffan men lite mat och bara glo på tv.
minns knappt senast ja bara kunde slappa.

måste äta o så nu hörs sen PUSS:D

kärlek!
RSS 2.0