Perfekt från defekt

2014-06-30 - 22:15:52

Men jag var för feg, kan inte låta min rädsla styra varje steg jag tar, så jag har massor att lära ,men så länge jag strävar efter att bryta mönster kan inte vara mer än människa, även fast jag kan önska! Att jag aldrig hade felat, inte en enda gång, men det är det som gör mig mänsklig så jag måste nog tänka om.


Allt som varit perfekt från defekt ,det kommer, det kommer komma tillbaks!
Det kommer att komma tillbaks, det kommer inte bli som det var, det kommer inte bli som igår, det kommer inte bli vi två, men vadå..



.

2014-06-24 - 23:56:54


Du och jag - K!

2014-06-03 - 11:35:44

Vi levde utan lagen och följde våra egna, Vi sa så mycket skit men ingen fatta vad vi mena. Jag känner det i själen, det var du och jag, Låt mig kyssa din hand för det är dags för mig att dra. Tills jag kommer tillbaks om du lyckas hålla ut, Tills den dagen då vi ställer oss på knäna inför Gud.Vi ses väl i himlen, ta hand om dig nu och vem kunde tro att sista akten var du, och jag vet att vi nån dag når det tillslut och får reda på exakt hur paradiset ser ut.Du är mitt sista ljus, mitt sista andetag och allt jag sa var bara Tack för idag, vi ses!

Vi tar ett andetag tillsammans du och jag , Ett sista andetag för att minnas denna dag.En dag vi snart levt klart, Inga fler än du och jag. Finns inget mer att säga än tack

Jag kan inte se mig utan dig för då förstörs jag helt

 
 

 

Musik

2014-06-02 - 21:33:49

Musik , alltså det bästa !!!

RSS 2.0