aldrig nöjd

2013-10-25 - 19:35:04

Du tror att man kan fly till ett paradis där solen alltid skiner och det e bara fint, men verkligheten finns alltid med dig allt du minns en , platsen som du alltid kommer återvända till. Du tror att det är grönare på andra sidan, du vägrar att inse att allt du egentligen har e, jag är alltid något större vi är alla likadan, vi glömmer ofta bort att värdesätta det vi har, vi är aldrig nöjd

Vi fokuserar mer på andra än vad vi gör på oss själv, jämför hela tiden vem är bättre vem är sämst, vi e aldrig nöjd. jag lovar dig. Livet är enklare om man tar en minut stannar upp och tänker efter, varför gör vi allting så svårt, vi måste aceptera den vi är, vi måste sluta känna pressen, varför gör vi allting så svårt?
 
 
 
 

aldrig

2013-10-25 - 19:21:17

Aldrig att du kommer få en andra chans 
och varför ska jag alltid tvingas se dig i dina ögon när allt är falskt
Aldrig att du får en andra chans

 
 
 
 

4 årsen.

2013-10-24 - 18:20:52

 
Igår var det 4 årsen min andra del av mig flög iväg till himlen , och jag vet att den delen kommer alltid att stanna där. Jag tror nog alla som har förlorat någon man älskar förstår att det var en väldigt jobbig tid och att den smärtan alltid kommer att blöda. Även att man ler , skrattar och mår bra finns det en del som aldrig kommer att bli bra , det kommer alltid att saknas en del och man aldrig blir riktigt hel igen.Trots att man skrattar och ler. Men man lär sig att leva med den smärtan även att det kan va jobbigt och gör ont. Man lär sig också saker från det. 

Nu vet och förstår jag att styrka inte är att aldrig falla , utan att resa sig upp efter varje fall , att sin kamp utvecklas efter svårigheter och beslut att inte ge upp är styrka ,att styrka växer fram ur våra svagheter ,
att man aldrig vet hur stark man är försen att vara stark är det enda val man har! 

När man tänker tillbaka tänker man på alla minnen , hur roligt , underbart och fantastiskt man hade det tillsammans och då är man glad att man har bilder att kolla tillbaka på. Att ögonen ibland fylls av tårar, att man är glad att man fick den tid man fick , även att man ville ha mer. Jag är tacksam för den tiden jag fick med min ängel, att vi skapade de som idag är minnen. Jag är också så otroligt lycklig som fick chansen att få träffa henne, som förändrade hela mitt liv till något så mycket bättre. 
 
 
 
TANKEVÄRT CITAT?!

Never go to sleep angry. Because you never know if you or the
person you're mad at will wake up the next morning. Always forgive
them.Because you never know if you'll talk to them again. Things
happens. Get over it. Always forgive.You may not forget. But it's better
than knowing you'll never say ''sorry'' or ''I love you'' again

Beställt

2013-10-24 - 14:07:00

Beställt hem lite nytt , borstar och ögonskugga.  Meningen var att jag skulle beställa benefit HOOLA bronzer. Men gillar inte att beställa från andra länder , pågrund av frakten.. om de blir fel osv. Men nu får jag göra det ändå. ska göra det när pappa kommer hem så får han hjälpa mig att beställa mitt efterlängtade Benefit hoola bronzer!!! Egentligen tycker jag att det är lite mycket pengar för att lägga på ett bronzer men det är så sjukt snyggt!!!!! 400-500 kronor utan frakt vilket är ganska mycket , men jag ska ha det!! och de går inte att få tag i i sverige!! Så de så!!!

 
 

get ready with me 2

2013-10-19 - 17:12:00

 
 
 
 
 
 

get ready with me

2013-10-19 - 15:09:00

Nu tänkte jag göra en såkallad ''get ready with me''! Ingen video utan bara bilder.
Ni kommer få se produkter jag kommer använda till kvällens festligheter, skriver också lite vad jag tycker om produkten och vilka  som jag rekomenderar osv. .. :) 
 
 
phc schampo , balsam & inpackning! Rekomenderar det starkt , håret blir super fint och luktar jätte gott! Kostar inte så jätte mycket och finns att köpa på Åhlens! Garnier skrubb , återfuktning och dag kräm. Luktar väldigt gott , inte jätte dyrt. Luktar gott och jag tycker dom är super bra! 

Elvital , en hårolja! Jag vet inte riktigt vad jag tycker än , men den luktar gott och kostar runt 80-90 kronor tror jag!  Loreals skyddsak , super bra! Tycker jag! haha ! 
Gunry's nagelborttagning ett ord för detta !! GRYM!!!! älskar den ! den tar bort direkt och funkar superduper bra.
Loreal  nagellack , torkar super snabbt , älskar färgen. skit bra!!!!

 
Primer från Nivea , luktar jätte gott och kyler huden innan foundation kommer på! Grymt bra!! kostar runt
80 -90 kronor tror jag!  Två stycken bronzer från loreal och maybelline! Loreal är något bättre , tipsar om den!! 
Foundationborste från Åhlens och en puderborste från MAC ! 
 

maybelline , loreal , Isa dora ! Alla 3 tycker jag om väldigt mycket , loreal telescipic var över förväntas bra ! Tipsar om den!  2 stycket eyeliner , svart och vit. Riktigt bra för det priset. 
 
 
 


Har inte testat någon av dom förutom maybellines eyestudio , den tipsar jag starkt!! Riktigt bra och går att göra väldigt fina brunsotningar. 

En ögonbrynspenna från vivaladiva tror jag? och sen ögonbrynsskugga! Aldrig provat denna produkt så ska bli spännande att få göra det. Jag har en ögonbrynsskugga från wet and wild , med 2 bruna färger samt en vax och den är grym!!!!

e
Lumene primer till ögonskugga ! SJUKT BRA!! ETT MÅSTE!!!
Rouge från bys  , cucci parfym som luktar magiskt gott!!!
 
 
 

Läppstift , Miners - Moisture effect med färgen -MI7034 Hush Hush


5 stycken mac borstar , dom stora borstarna tycket jag bäst om!! Så tipsar om dom!! Sista borsten är en till globlinjen för en bättre sotning och den äger!!! Kommer från åhlens!
 

En närmare titt på ögonskuggsborstarna  ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 

Fest

2013-10-19 - 11:11:15

Kör på lite fest ikväll ✌️👍😊Mannen

2013-10-18 - 22:21:44

Mannen i mitt liv , snart 9 månader tillsammans! Livet är underbart med honom ❤️❤️ russin

2013-10-17 - 13:29:42

eftersom jag har legat hemma och vart sjuk så har jag inte kunnat rida. Men igår tog jag mig en tur...Men det blev ingen lång. När jag började trava kände jag att något var inte rätt.. Det var bara vända , hoppa av och gå hem med russin igen. Jag vet inte direkt vad som är felet men hon stödjer inte på vänster bakben. Så nu får jag inte rida på ett tag. Det är inte det jobbigaste utan jag vill inte att min lilla plutt ska ha ont. På söndag ska iaf sebba kolla på henne så får vi se. Förhoppningsvis är hon bättre. Men nu får hon vila lite ♥
 
 
Hindrena ser så himla låga ut .. men de är faktiskt 70 cm ;)
 

love

2013-10-14 - 15:23:29

livet har allt bjudit på fina stunder med bra människor, något jag aldrig kommer glömma ♥
 

Nytt

2013-10-10 - 21:34:53

Nytt i lägenheten 


Glömt o visa

2013-10-10 - 16:27:22

Shopping Shopping

2013-10-10 - 16:17:05
Lite nytt !! 

Sjuk

2013-10-10 - 15:16:27

Jag hatar det här , sjuk ..😓

Det känns skönt , det känns rätt

2013-10-06 - 14:53:44

På något sätt får jag att att verka så komiskt , mitt tänkande göra allt  så mycket bättre. Det är rätt lustigt att en person man hade daglien kontakt med försvann för ett par månadersen.Det är lustig faktiskt. Att personen idag inte ens existerar i mitt liv , inte någonstanns ! Jag har inget att be om ursäkt för , för det är inte jag som har gjort fel . Inte denna gång. Egentligen är det ingenting som stör mig längre , det gjorde det. But life goes on. Så sant som skrivit. Yeah! Hon var den jag kallade bästa vän , men nu kallade jag henne för hennes namn. För jag tror inte ens jag känner henne längre. Datorn är rensad , det finns inte en enda bild kvar av oss , det känns bra , det känns rätt , hoppas hon inte ångrar sig efter allt. Jag köper inga ursäkter längre , allt hon kommer få är ett ok! Det finns inga ord som talar för det. Det är över och jag bryr mig inte längre , ingenting betyder någonting längre. De va då , det finns inte nu. Det är skönt , det känns rätt och vi som bästa vänner existerar inte längre , det känns skönt och det känns rätt.. 
 
DIg tänker jag  älska tills mitt hjärta slutar slå♥
 
 
 
 
 

stallet

2013-10-03 - 15:05:47

stallet nästan , städa inför vinter. wopps


RSS 2.0