Brev till mormor

2015-01-11 - 01:59:00

Jag försöker skriva ett fint brev till dig mormor , men jag vet inte hur jag ska börja. Jag vill att det ska bli ett fint och vackert brev till dig, precis som du var. Jag vet att du är där uppe och vakar över oss , ja vet att du ser oss och ja vet att du hör oss. Var ska jag börja nu?
 
Jag är glad att vi delade dessa 20 fina underbara år tillsammans , jag är stolt över dig! Du har alltid kämpat i varenda motvind , du har bevisat att du har vart starkare ,starkare och oslagbar! Jag ser upp till dig, du var en vacker människa! En underbar mormor och en fin mamma , de vet jag, mamma har sagt det. Hon sa också att det blir tomt utan dig här, du var ju den hon hade kvar av sina föräldrar. Du har vart mammas trygghet , precis som min mamma är i mitt liv. Men jag lovar mormor , jag ska ta hand om mamma precis som du tog hand om mamma. Jag ska finnas här för henne. jag älskar min mamma så otroligt mycket och vi ska kämpa oss igenom alla motgångar vi får , även att de tar tid så ska vi kämpa och klara de. Du har uppfostrat mamma och mamma har uppfostrat mig att aldrig ge upp , och vi kämpar för din skull. vi ska inte göra dig besviken.
 
Det har vart tuffa dagar och veckor nu , för oss alla men framför allt tufft för dig. Jag vill inte minnas dig som sjuk , för de är ju inte du. Jag vill minnas min glada , skrattande och roliga mormor som va helt fantastisk.
 
Mormor , de har vart 2 riktigt tuffa dagar! Igår när ja kom till dig va de tufft , ja bara grät och grät! Vet du varför? för jag ville inte förlora dig , jag ville inte att du skulle lämna oss. Idag när vi kom till dig så bara grät jag och grät. Jag vet att du inte fanns kvar men du såg oss uppifrån det vet jag. De gjorde ont , det gjorde så fruktansvärt ont. Livet tappade gnistan för mig helt och den gnistan finns inte nu heller. Jag vill så gärna va vid din sida!
 
När vi sa hejdå till dig så ville ja åka till din lägenhet och hämta ett kort på dig så jag kan ha de i min lägenhet.
När jag kom till din lägenhet , så brast de , sista var ju du där. Men jag tog med ett kort och åkte hem! Nu lyser det ett ljus bredvid ditt kort  och gjort de sen 20,00! Imorgon kommer jag tända det igen, men snart ska jag släcka de , klockan är 01:44 och jag måste sova snart. Jag har sovit så dålig , jag har vart så orolig för dig. Men frågan är hur kommer jag kunna sova inatt och nätterna nu? Jag kan inte förstå hur mycket tårar de finns inom mig , jag gråter floder. Gråter för jag saknar dig så otroligt mycket, hörde du när jag sa att jag älskade dig idag? jag älskar dig så otroligt mycket mormor. Vet du vad jag mer ska göra ? jag vet att du inte gillar tatueringar men jag ska göra en , minne av dig. För du ska alltid ska va med mig , dag som natt är du vid mig<3
 
Jag är inte helt säker vad jag ska göra men något med styrka och dig , jag ska komma på något fint. Det blir väll bra mormor? Jag måste skriva ett brev med, som jag kan lägga vid din begravning! Ett brev som bara du och jag ska se, men morfar kan också få läsa de. Säg mig mormor, imorgon kan du väl säga hur det är på andra sidan?
säg hur det ser ut och om de är som tänkt , hur mår morfar? förstår att du har fullt upp att kram om honom efter alla dessa år ni har vart ifrån varandra. Jag vet att ni föralltid kommer vaka över oss , kolla om vi är så starka som ni lärt oss att va.
 
Men mormor ,ännu en gång tusen tack , tack för alla stunder , tack för att vi haft världens bästa relation, tack för allt du givit mig!  Tack tack tack tack. Alla våra vackra minnen kommer leva vidare med oss och du kommer leva vidare inom mig, föralltid.
 
Nu är klockan 02.04 och jag säga stänga av datorn och gå till sängs ! Vi hörs imorgon igen mormor<3
 
JAG ÄLSKAR DIG MORMOR<3
 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

RSS 2.0