Some choices we live not only once but a thousand times over, remembering them for the rest of our lives!

2012-01-19 - 21:59:20

Vi borde prata om det vi båda vet , Vi är för rädda för att bara göra slut istället sitter vi här  och väntar ut varann och jag letar fel hos dig med förstoringsglas och kam !
Sen ger du igen på mig  och jag ger dig skuld och skam. Kärlek slutar alltid med bråk  och nu har vi väntat för länge  Ja, visst har vi väntat för länge, du?  Först på, sen av, du slutade vara kär .Men du, sen när blev kärlek binär?
Jag undrar, hur hamnade vi här?  I gråt och skrik, bråk och misär . Som nån SVT-dokumentär ..Om ett lyckligt par som glidit isär!
Och nu har vi nog förstått  , Att det sista tåget gått alla skrik och hårda ord är som gift i vårat blod
Vi borde prata om det vi båda vet , Vi är för rädda för att bara göra slut istället sitter vi här  och väntar ut varann och jag letar fel hos dig med förstoringsglas och kam ! Sen ger du igen på mig  och jag ger dig skuld och skam. Kärlek slutar alltid med bråk  och nu har vi väntat för länge Ja, visst har vi väntat för länge, du?  Först på, sen av, du slutade vara kär .Men du, sen när blev kärlek binär? Jag undrar, hur hamnade vi här?  I gråt och skrik, bråk och misär . Som nån SVT-dokumentär ..Om ett lyckligt par som glidit isär!Och nu har vi nog förstått  , Att det sista tåget gått alla skrik och hårda ord är som gift i vårat blod

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

RSS 2.0