ett datum som ingen kommer att glömma!

2011-08-21 - 21:19:07

Känslosam dag!
Kollat på programen dom sände på tv 4!
Om Utøya och minnesceremoni för de som miste sina liv.
Att se hur det va innan allt hände , lyckliga glada människor som inte visste vad som snart skulle hända.
till efter då de pratade med några som mist sina vänner och familj. 77 miste sina liv bara på så kort tid. Åkte på läger , ha kul träffa vänner osv. Det är sånt här som verkligen inte får och ska hända. Såå många som hade hela framtiden framför sig , som inte ens levt halva sitt liv. Att se dokumentären va som en skräckfilm. Folk simmar till fastlandet för att försöka överleva , gömmer sig & spelar döda. Det är så otroligt hemskt allt det här. Och när en tjej pratar om sin syster som miste sitt liv på Utøya. Så otroligt starkt av henne man blir helt seriöst tårögd när hon pratar om sin syster. Att man inte har något val , livet går vidare. Minnena finns kvar och hon finns kvar.
Så otroligt hemskt allt hon sa men ändå så fint. Och jag hoppas att hennes syster hörde hennes ord.

Alla tankar och kärlek går till de drabbade , deras familj och släkt , och jag hoppas att någotsånt här aldrig mer kommer att hända. För den sorg som  är/har varit har dragit sig över alla. Men vi alla stöttar de drabbade.
Vi alla kommer hjälpa de drabbade , norge är vårt älskade grannland vi måste ställa upp och visa vår kärlek och att vi bryr oss om dom.♥

All kärlek till oslo♥





Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

RSS 2.0