You & I? no not now more

2010-07-23 - 21:42:50

sitter här räknar timmarna ner , shiit ja åker snart.
ja längtar något otroligt , lämna tranås för en stund shiit va skönt (y)
de finns inget bättre ibland.
sitter också åh snackar med ida , förhoppningsvis kommer vi iväg i vinter , erica , ida jag & idas syster =)
kommer bli najs om det blir av vilket ja hoppas annars vet ja inte vad ja gör , rymmer la lr något.
Ja måste till värmen i vinter:) vi snackar just nu vart vi ska dra , spanien snackar vi mycket om , grekland har också vart på tal men vifår se vilket det blir , om de blir

ja vet , mitt humör förändras rätt snabbt , igår va allt dåligt precis allt.men nu mår ja bättre , när man får veta lite saker blir allt bättre.det här är jag , något man måste lära sig.upp & ner , ner & upp , ja vänder upp & ner på verkligheten.tänker , drömmer tror & sen är ja tillbaka i verkligheten som inte är sig lik.Men men , sånt är livet , de finns tuffa banner man vet man måste gå för att klara sig.Visa att man är stark att ingen knäcker en , men alltid är det inte lätt , men man kan låssas.Då kanske allt blir lite bättre man klättrar sakta men säkert upp för livets stege.Man kan inte alltid må bra , alla har sina stunder mer eller mindre.För alla är det inte alltid lätt men alla kan klara det, för att komma vidare måste man klara livets utmaning , de kan va tufft men man måste tro på en.ja vet de kan va tufft att förlora någon man älskar mest på denna gjord , speciellt en man delade mycket med.
ja vet hur de känns , men inget blir bättre att bara sitta & gråta. Men endel dagar är det enda man vill men sen , måste man börja den långa , jobbiga & tunga resan uppför som man ramlat ner för. Det kommer bli bra , aldrig som innan det vet ja , men det kan bli bra iaf. Livet är inte rättvist det har ja insett , endel straffas som inte gjort ett piss , men de som gjort som borde straffas gör det inte.. saker man måste lära sig. Livet är orättvist , men det finns inget och göra åt..

På tanke på allt det här , suttit & kollat på aftonbladet , de är sjukt vad en del gör , att det aldrig kommer ta slut , varför döda? ja får väldens panik jag förstår mig inte på de som mördar ja gör det verkligen inte. Alla är vid människor jag skulle aldrig ens komma på tanke å döda någon .. Men va tänker folk med som gör det? tänker dem ens? Folk som gör de åker in i fängelse(endel inte) kommer ut några år senare , har dom verkligen förändras , endel kanske men inte alla? Ja har hört mycket om fängelse man kanske inte borde tro på allt .. Men lite kanske stämmer? Att dom ska ha det bra , bättre mat än skolor , de får träna , de har pool? 
Frågan ja ställer till mig själv har dom gjort sig förtjänt att få allt dedär? De har gjort ett brott mer eller mindre.. ska dom då få bo som ett hotell? bättre  mat än skolorna , herregud , vår mat finns ingen näring i ! vi växer va tänker alla med , vi som sliter i skolan pluggar hela dagarna vi får inte ens någon näring. Alla har sin åsikt ja har mina ja tycket inte om de här . Förtjänar inte vi som går i skolan bra mat? de finns mer näring i katt mat;o
aja , ja tycket inte om att de ska ha de bra , dem som åker in har gjort ett brott förtjänar dem verkligen så bra.
Ja tycker inte det , de kanske gör de för att komma in i fängelse de kanske tycker de är lyx vem vet?
knäckebröd & vatten tycker ja det borde få , då kanske dem inte gör något brott mer vem vill äta de varje dag ;)?
inte jag iaf , rätt tråkigt man blir inte så mätt heller.. Men de är bara som ja tycker menmen:)
Alexandra♥

fin blogg :)

2010-07-26 - 18:31:46
URL: http://hanioalex.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

RSS 2.0